Vino pentru Mozart, ramai pentru arhitectura. Zboruri Bucuresti – Salzburg incepand cu 138 lei dus-intors in iulie

Vino pentru Mozart, ramai pentru arhitectura. Zboruri Bucuresti – Salzburg incepand cu 138 lei dus-intors in iulie

Hei Nomazilor, v-ati gandit vreodata cum ar fi sa mergeti in Alpii austrieci chiar si atunci cand nu este sezon de ski? Salzburg este un oras demn de o veritabila escapada tipic austriaca, fiind de asemenea un loc la mare cautare in randul indragostitilor de Mozart. Orasul vechi este plin de cladiri frumoase cu arhitectura baroca, tot aici fiind si casa unde s-a nascut celebrul compozitor, pe Str. Getreidegasse nr. 9.

Castelul Hohensalzburg, situat pe un varf de munte deasupra orasului, ofera privelisti panoramice fermecatoare si este scena a numeroase concerte publice la ceas de seara. Nici centrul orasului nu dezamageste. O plimbare prin gradinile Palatului Hellbrunn este o adevarata placere, urmata apoi de o sesiune de shopping pe aleea pietonala Getreidegasse, aflata in apropiere de Raul Salzach.

Ce parere ai? Nu merita acest oras cochet de la poalele Alpilor un city break relaxant in aceasta vara? Daca am reusit sa te conving, vezi mai jos ce bilete ieftine am gasit catre orasul lui Mozart.

Informatii Rezervare

Interval: 1 iul. 2020 – 30 iul. 2020

Decolare

Bucuresti OTP

Aterizare

Salzburg SZG

Detalii

Exemplu de rezervare: 12 iul. 2020 – 16 iul. 2020
Da click pe imagine pentru a achizitiona biletul de avion folosind websiteul operatorului de zbor sau al agentiei.

Date alternative

Da click pe data care te intereseaza pentru a achizitiona biletul folosind websiteul operatorului de zbor sau al agentiei.

Important

Te rog sa ai in vedere ca preturile sunt corecte la momentul publicarii, pentru exemplele oferite, insa acestea pot varia zilnic in functie de cerere si disponibilitate.

Detaliile zborurilor

  1. Zboruri: directe.
  2. Decolare din: Bucuresti.
  3. Interval exemplu: 12 iul. 2020 – 16 iul. 2020.
  4. Date alternative: intreaga luna iulie 2020.
  5. Bagaj de mana: verifica politica fiecarui operator.

Cazare

Acum ca ai securizat aceste bilete ieftine, nu vrei sa te uiti si de cazare? Poti sa te ajuti de agregatorul de hoteluri, hosteluri si apartamente Booking.com, pentru a gasi ceva care se incadreaza in bugetul tau. Fie ca iti doresti un hostel ieftin sau un hotel de 4* elegant, Booking.com este partenerul de incredere care te ajuta sa gasesti repede ceea ce cauti.

Leave a Reply