Ia cina pe spectaculosul Naviglio Grande. Zboruri Bucuresti – Milano incepand cu 166 lei dus-intors in august

Ia cina pe spectaculosul Naviglio Grande. Zboruri Bucuresti – Milano incepand cu 166 lei dus-intors in august

Nomazilor, opriti tot ceea ce faceti si fiti atenti la ce bilete de avion ieftine am gasit catre Milano.

Nu v-ati gandit niciodata sa beti cafeaua de dimineata in Bucuresti, iar cina sa o luati pe spectaculosul Naviglio Grande, sub miile de beculete decorative? Acum aveti aceasta ocazie, dar nu stati pe ganduri pentru ca biletele se vand repede.

Zborurile sunt cu decolare din Bucuresti, dar exista variante si din Timisoara sau Iasi la preturi usor apropiate, in timp ce zborurile directe de la Craiova, Suceava, Bacau si Cluj-Napoca sunt ceva mai scumpe in aceasta perioada.

Informatii Rezervare

Interval: 1 aug. 2020 – 31 aug. 2020

Decolare

Bucuresti OTP

Aterizare

Milano BGY

Detalii

Exemplu de rezervare: 17 aug. 2020 – 20 aug. 2020
Da click pe imagine pentru a achizitiona biletul de avion folosind websiteul operatorului de zbor sau al agentiei.

Date alternative

Da click pe data care te intereseaza pentru a achizitiona biletul folosind websiteul operatorului de zbor sau al agentiei.

Important

Te rog sa ai in vedere ca preturile sunt corecte la momentul publicarii, pentru exemplele oferite, insa acestea pot varia zilnic in functie de cerere si disponibilitate.

Detaliile zborurilor

  1. Zboruri: directe.
  2. Decolare din: Bucuresti.
  3. Interval exemplu: 17 aug. 2020 – 20 aug. 2020
  4. Date alternative: intreaga luna august 2020.
  5. Bagaj de mana: verifica politica fiecarui operator.

Cazare

Acum ca ai securizat aceste bilete ieftine, nu vrei sa te uiti si de cazare? Poti sa te ajuti de agregatorul de hoteluri, hosteluri si apartamente Booking.com, pentru a gasi ceva care se incadreaza in bugetul tau. Fie ca iti doresti un hostel ieftin sau un hotel de 4* elegant, Booking.com este partenerul de incredere care te ajuta sa gasesti repede ceea ce cauti.

Inchiriaza o masina

Sunt atat de multe locuri frumoase in jurul orasului Milano incat este pacat sa pierzi timpul schimband trenuri sau autobuze. Ce ar fi sa inchiriezi o masina si sa mergi impreuna cu persoana iubita la Lacul Como, lacul aflat la poalele Alpilor, celebru pentru oraselele cochete de pe malurile sale.

Da click pe imagine pentru a gasi cele mai bune oferte la masini de inchiriat folosind agregatorul de oferte de inchiriere CarFlexi.com.

Leave a Reply