Exploreaza Venetia nordului. Zboruri Bucuresti – Hamburg incepand cu 194 lei dus-intors in august

Exploreaza Venetia nordului. Zboruri Bucuresti – Hamburg incepand cu 194 lei dus-intors in august

Nomazilor, cu totii stiti de Venetia din Italia, corect?  Dar stiati ca mai exista una in nord, in Germania? Da, este vorba de orasul Hamburg, aflat la confluenta a trei rauri: Elba, Alster si Bille. Desi poate comparatia nu este in intregime adevarata, avand in vedere ca Hamburg are de trei ori mai multe poduri ca Venetia, mai multe ca orice al oras din lume chiar.

Am gasit bilete de avion ieftine pentru luna august cu plecare din Bucuresti incepand cu 194 lei. De regula pretul este mult mai mare, asa ca nu asteptati prea mult inainte de a le cumpara. Si dupa ce va intoarceti, scrieti cateva randuri in comentarii si spuneti-mi cum a fost. Distractie placuta!

Informatii Rezervare

Interval: 1 aug. 2020 – 31 aug. 2020

Decolare

Bucuresti OTP

Aterizare

Hamburg HAM

Detalii

Exemplu de rezervare: 16 aug. 2020 – 19 aug. 2020
Da click pe imagine pentru a achizitiona biletul de avion folosind websiteul operatorului de zbor sau al agentiei.

Date alternative

Da click pe data care te intereseaza pentru a achizitiona biletul folosind websiteul operatorului de zbor sau al agentiei.

Important

Te rog sa ai in vedere ca preturile sunt corecte la momentul publicarii, pentru exemplele oferite, insa acestea pot varia zilnic in functie de cerere si disponibilitate.

Detaliile zborurilor

  1. Zboruri: directe.
  2. Decolare din: Bucuresti.
  3. Interval exemplu: 16 aug. 2020 – 19 aug. 2020.
  4. Bagaj de mana: verifica politica fiecarui operator.
  5. Cazare recomandata: a&o Hamburg Hauptbahnhof.
  6. Rating cazare: 6.8 pe Booking.com.

Cazare

a&o Hamburg Hauptbahnhof este situat in inima orasului, la mica distanta de strada comerciala Mönckebergstraße, cu conexiuni excelente cu restul orasului datorita proximitatii fata de statia de metrou. Camerele sunt curate si frumos mobilate, iar oaspetii beneficiaza de Wi-Fi gratuit in toate spatiile, de o camera comuna pentru diverse activitati distractive, iar pentru numai 38 lei pot avea in fiecare dimineata un mic dejun delicios.

Leave a Reply