Viziteaza capitala ciocolatei italienesti. Zboruri Bucuresti – Torino incepand cu 206 lei dus-intors in august

Viziteaza capitala ciocolatei italienesti. Zboruri Bucuresti – Torino incepand cu 206 lei dus-intors in august

Salutare Nomazilor! Poate nu este tocmai indicat sa va fac pofta cu ciocolata, dar am gasit bilete ieftine catre Torino, incepand cu numai 206 lei dus-intors. Ce, nu stiati ca aici este localizata capitala ciocolatei italienesti? Da, acest oras interesant aflat la poalele Alpilor are cativa asi in maneca rezervati pentru doritorii de city break.

Dar nu stati prea mult pe ganduri, pentru ca biletele se epuizeaza mai repede decat ciocolata de pe rafturi. Sau se scumpesc dinamic si nu va mai fi convenabil sa alegeti acest oras pentru urmatoarea voastra excursie. Ceea ce ar fi cu adevarat pacat.

Informatii Rezervare

Interval: 1 aug. 2020 – 31 aug. 2020

Decolare

Bucuresti OTP

Aterizare

Torino TRN

Detalii

Exemplu de rezervare: 12 aug. 2020 – 16 aug. 2020
Da click pe imagine pentru a achizitiona biletul de avion folosind websiteul operatorului de zbor sau al agentiei.

Date alternative

Da click pe data care te intereseaza pentru a achizitiona biletul folosind websiteul operatorului de zbor sau al agentiei.

Important

Te rog sa ai in vedere ca preturile sunt corecte la momentul publicarii, pentru exemplele oferite, insa acestea pot varia zilnic in functie de cerere si disponibilitate.

Detaliile zborurilor

  1. Zboruri: directe.
  2. Decolare din: Bucuresti.
  3. Cazare recomandata: 4 nopti la Appartamento in tranquillo borgo vicino al centro.
  4. Bagaj de mana: verifica politica fiecarui operator.
  5. Interval exemplu: 12 aug. 2020 – 16 aug. 2020.

Cazare

Pentru un city break in Torino am ales un apartament aflat un pic mai departe de centru, dar intr-o zona foarte linistita. Acesta este format din living si un dormitor. Daca te veti uita pe anunt vei vedea ca este destul de spatios, in special dupa standardele cladirilor vechi din Italia, si foarte frumos amenajat. In plus, beneficiezi de Wi-Fi gratuit si un balcon frumos unde te poti relaxa la soare si de unde poti planifica ce vei vedea in Torino.

Leave a Reply